Taalopleidingen
Ik kan het nog steeds niet
Zelfs na al die jaren op avondschool heb ik nog steeds niet het niveau dat ik zou willen hebben. We zaten vaak met veel mensen in de les, waardoor spreken heel weinig aan bod kwam. Het was ook vaak ofwel té theoretisch ofwel echt praten zonder echte grammaticale onderbouwing. En dan hangt er ook nog heel veel af van de docent. Het ene jaar hadden we een heel toffe, goede leerkracht, terwijl het jaar erop echt een ramp kon zijn.
Het past niet in mijn schema
Elke keer dat ik aan lessen begon, merkte ik al na een paar weken dat ik achterliep. Logisch, want de ene keer kon ik niet door een vergadering, tussendoor maakte ik ook mijn oefeningen niet omdat ik teveel werk had, dan een 3 weken-business trip erbovenop en ik kon helemaal niet meer volgen. Uiteindelijk ben ik gestopt, want het was gewoon frustrerend en onrealistisch, terwijl ik het eigenlijk wel wil kunnen.
ONZE TAALOPLEIDINGEN ZIJN GEEN GISWERK!
Geen losse pakketjes van 20 uur en hopen dat u het niveau haalt dat u wenst. Geen willekeurige freelancer uit een gigantische databank op basis van beschikbaarheid. Geen veronderstellingen over wie u bent en wat u nodig heeft of over hoe uw job en sector er uitziet.

Verkozen tot meest innovatieve taalprovider van Vlaanderen door Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen

X