Wie zijn wij?
Het Hello Languages team
Ontdek onze taaltrainers
Ellen-1
Ellen
Verantwoordelijke Vertaalafdeling
"de avontuurlijke"
Tanika-1
Tanika Kenens
Oprichter & hoofdtrainer
"de grensverleggende"
Paula-1
Paula
Trainer Spaans & Catalaans
"de culturele"
Mélanie-1
MELANIE
Copywriter FR
"de vastberadene"
Sam-1
Samuel
Trainer Nederlands & Duits
"de zorgzame"
Sam - 1
Sam
Trainer Nederlands, Frans & Engels
"de artiest"
Jennifer 524x596
Jennifer
Trainer Nederlands & Frans
"de gepassioneerde"
Bekijk onze introductievideo
Welcome to Hello Languages
Duration :  1 : 59
Historiek
Het begon allemaal met de droom om de taalindustrie te veranderen.

Augustus 2013
De oprichting van Hello Languages door Tanika Kenens
Hoe Tanika is beginnen lesgeven en Hello Languages heeft opgestart is eigenlijk een grappig verhaal. Vraag het ons gerust als je het graag zou willen weten. Een kleine teaser: Het was een zes uren challenge.
September 2015
Het hele concept veranderde
Na een tijdje actief te zijn geweest in de freelance-wereld, werd het al snel duidelijk dat Tanika anders wilde te werk gaan dan de andere talenbedrijven. Als trainer wilde ze meer weten voor de eerste les dan enkel wat er door de sales op een A4 werd meegegeven. Daarom ontwikkelde ze een volledig nieuwe strategie.
Juli 2016
Paula werd ons eerste teamlid
Succes begon z’n tol te eisen en Tanika zag al snel in dat het onmogelijk was om alle vier talen op de voet te blijven volgen. Dus toen Paula spontaan solliciteerde, kwam dat als een geschenk uit de hemel vallen. Zo werd zij dan ook direct de eerste partner in crime voor Hello Languages.
+
Filosofie, strategie en missie

WIE ZIJN WIJ

We zouden hier kunnen uitweiden over alle universiteitsdiploma’s die we hebben behaald, alle specialisaties die we hebben gevolgd of hoeveel jaren ervaring we samen opgeteld hebben in de hoop dat je hierdoor les bij ons zou willen volgen, maar dat zegt eigenlijk niet wie wij zijn of wat ons typeert. Wie zijn wij wel? Een jong, dynamisch en zeer toegewijd team van taalexperten, die ondanks hun realisme, tóch dezelfde droom delen; die eerlijkheid boven verkoop plaatsen; die mensen recht naar hun doel willen leiden zonder omwegen, zonder verrassingen.

ONZE FILOSOFIE

We zijn allemaal trainers, geen verkopers, dus we beschouwen onze studenten altijd als mensen die plots hun job in een andere taal moeten uitoefenen; als mensen die zich soms eenzaam, verloren of gefrustreerd voelen in België omdat ze de taal niet spreken, als mensen die een job zoeken maar er geen kunnen vinden zonder de vereiste talenkennis; als mensen die schrik hebben om te presenteren. We beschouwen hen als mensen die hulp zoeken, die een verhaal te vertellen hebben en die bij Hello Languages terecht komen in de hoop dat wij hun problemen kunnen oplossen. En zelfs al hebben we niet altijd het antwoord klaarliggen, zullen we altijd bereid zijn om te luisteren en eerlijke feedback te geven, zodat niemand vast moet blijven zitten in zijn situatie.

STRATEGIE & MISSIE

Al van in het begin focusten we ons op meer dan enkel de taal, maar dit groeide al snel uit tot een volledig persoonlijk verhaal met een aanpak op maat en een zeer specifieke strategie. Voordat we kijken of lessen überhaupt een optie zijn, maken we een afspraak om te proberen begrijpen wat de precieze situatie is. Zo ontdekken we samen elk belangrijk element, zoals persoonlijke voorkeuren, leerpatronen, culturele verschillen, hoe snel ze zouden kunnen vooruitgang boeken met welke methode, waar ze de taal zouden gebruiken, met wie, wat die op hun beurt van hen zouden verwachten, of er specifiek jargon aan te pas komt en hoe de concurrentie van die regio het aanpakt in hun sector, etc. We hebben deze strategie ontwikkeld met als doel dat iedere student onmiddellijk zou kunnen toepassen wat ze geleerd hebben, hun zelfvertrouwen kunnen boosten en vooral zodat ze niet jaren moeten wachten om vloeiend te kunnen spreken.

Partner Team
Valerie-1
VALERIE @ Vocal Coaching
Stemgebruik & lichaamstaal o.a. voor presentaties.
"de inspirerende"
Anja-1
ANJA @ Dutch Your Way
Nederlands voor Anderstaligen
"de energieke"
Nicky-1
NICKY @ LITTERATE
Vertalingen en proofreading
"de grondige"
Mirella-1
MIRELLA @ Belgian Academy of Culture and History
Integratietrajecten voor expats
"de ontdekker"
Vacatures
Wil je graag deel uitmaken van ons team?

Docent juridisch Frans

Docent juridisch Frans

Vereisten: Diploma in talen, juridische achtergrond, relevante ervaring in lesgeven, detail-georiënteerd, interactief lesgeven, creatief, goede omgang met volwassen studenten uit advocatenkantoren en bedrijven, regio Brussel-Antwerpen.

Docent Frans, met ervaring

Docent Frans, met ervaring

Vereisten: Diploma in talen, relevante ervaring in lesgeven (mag ook tijdens studies), sterk in fonetiek en grammatica, creatief, interactief lesgeven, goede omgang met expats, regio Antwerpen

Verkozen tot meest innovatieve taalprovider van Vlaanderen door Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen

X